butikk
Over 100 år i Oslo!

Velkommen til vår velassorterte tobakksforretning i Henrik Ibsens gate 28.

Mandag-fredag: 09.00-17.00
Torsdag: 09.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00

Ordinære åpningstider hele sommeren.

 

Historiske vegger og duften av cigar


Et lite stenkast fra slottet, på et hjørne av en av Oslos eldre bygårder, finner du en liten historisk butikk. Sol Cigar Co AS heter den og har siden 1911 levert cigarer, sigaretter, tobakker og røketilbehør til det norske folk. Siden den gang har gaten skiftet navn fra Drammensveien til Henrik Ibsens gate - butikken derimot har forblitt den samme.

Det er nesten som du hører gramofonplatene snurre igang med Ted Lewis og Artie Shaw i det du trår over dørstokken, og kjenner den karakteristiske duften av cigarer som fyller lokalene.

Vi er stolte av å ha fått bevare en av Oslos eldste spesialforrettninger - og vi har planer om å fortsette lenge med det. Velkommen inn til en nostalgisk opplevelse der du kan bli kjent med cigarer fra hele verden og få et blaff av et annet Oslo - i en annen tid.

Nyhetsbrev logo

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi vil da sende deg oppdatert versjon av vår bildekatalog når den oppdateres, samt interessante nyheter. Vi lover å ikke fylle innboksen din med unyttig informasjon i tide og utide.

 

Last ned vår jubileumsbrosjyre her.

Pakkeløsninger

Vi har nylig satt sammen flere nye introduksjonspakker og samplerpakker med sigarer. Vi har også egne pipepakker. Vi har pakker både for nybegynnere og mer erfarne røkere. Våre pakkeløsninger er også flotte som presanger. Kom innom forretningen her i Oslo, eller ta en titt i nettbutikken.

 

Rattray's Pipetobakker

Her kan du lese mer om våre pipetobakker fra Rattray's

 

Solani Pipetobakker

Her kan du lese mer om våre pipetobakker fra Solani.

 

Savinelli Pipetobakker

Her kan du lese mer om våre pipetobakker fra Savinelli

 

Manitou rulletobakk og sigaretter

Vi tilbyr Manitou sigaretter og rulletobakk, helt uten tilsetningsstoffer, samt en økologisk variant.

 

Ny variant fra Manitou

Endelig kan vi tilby en mildere variant fra Manitou, nemlig Virginia Sky. Også denne er helt uten tilsetningsstoffer. Les mer om alle variantene fra Manitou her.