butikk
Over 100 år i Oslo!

Velkommen til vår velassorterte tobakksforretning i Henrik Ibsens gate 28.

Mandag-fredag: 09.00-17.00
Torsdag: 09.00-18.00
Lørdag: 10.00-15.00

Ordinære åpningstider hele sommeren.

 

Norske Piper fra Tabago pipemaker

Det nyeste fra Tabago er en Sol Cigar 100 års jubileumspipe.

Det er ikke mange profesjonelle pipemakere i Norge, faktisk så er det totale antallet én.

Tabago pipemaker produserer piper med rene og myke linjer i eget verksted i Bergen. Hver enkelt pipe får sitt unike preg, derfor vil den pipen du velger ikke ha sin make - den er din og bare din. Enkelte av Tabago-pipene har en sølvring innfelt mellom munnstykket og pipehodet. Sølvet forsterker det som er enhver pipes svakeste punkt, og gjør pipa flottere.

Disse pipene vil ikke ligge ute på nettbutikken da deres unike utseende gjør dette upraktisk. Vi anbefaler derfor at dere tar en tur innom vår butikk i Henrik Ibsens gate 28, Oslo for å ta pipene i nærmere øyensyn.

Piper vedlikeholdes, repareres og restaureres. Vi formidler piper på jevnlig basis til Tabagos pipemakerverksted. Trenger pipen et nytt munnstykke, en liten oppussing eller totalrenovering? Lever den i vår butikk, eller send den til oss i posten så tar vi kontakt så snart den er ferdig.

Det nyeste fra Tabago er en Sol Cigar jubileumspipe. Disse er lagd i fem eksemplarer. De er lagd av den flotteste briar med sølvring mellom mellom pipehodet og munnstykket. Sølvringen har inngravert Sol 100 år. Munnstykket er også av briar, noe som gir en tørrere røyk, og dermed bedre smak.

http://www.tabago.no